Invision
Data & tijden

Invision | Expertmeeting

Ervaren professionals uit de wetenschap en filmindustrie gaan tijdens deze expertmeeting in op de vraag wat visueel-artistiek denken kan betekenen voor de wetenschappelijke praktijk. Verder komt de vraag aan de orde hoe je een wetenschapsfilm kunt financieren. Tussendoor is er de mogelijkheid om nieuwe contacten en inspiratie op te doen aan de hand van korte presentaties van wetenschappers en filmmakers. Aan het eind van de bijeenkomst gaat The Prediction Machine in première, een coproductie van InScience en Het Donders Instituut en de eerste door het festival geïnitieerde wetenschapsfilm. Bekijk het programma The Prediction Machine hier.

Met o.a.: Monica Bello, hoofd Art Program CERN, Peter Hagoort, directeur Donders Instituut, Taco Stolk, hoofd ArtScience Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (KABK), Pieter van Huystee, filmproducent, Rob van Hattum, VPRO en NEMO Science Museum. 

InVision vindt plaats op vrijdag 10 november van 11.00 tot 17.30 uur in LUX, Nijmegen. De inschrijving kost €10,- (incl. lunch). Aanmelden (verplicht) uiterlijk vrijdag 3 november 2017. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

InVision wordt mede mogelijk gemaakt door het VEVAM Fonds.

Bestel hier tickets voor deze vertoning

Tickets

Prijs: €10,00