dutch
international
science
film festival

Derde editie 08 t/m 12
nov 2017
Nijmegen

dva_TEDx-RaboudU_0350

Partner worden?

InScience is een voor Nederland uniek festival, een internationaal podium voor de wetenschapsfilm: een toegankelijk en overtuigend medium voor valorisatie en een boeiende kunstvorm. De wetenschapsfilm verbindt wetenschap en publiek, toont de maatschappelijke relevantie en schoonheid van wetenschap op een prikkelende manier. Met een landelijk onderscheidend festivalprogramma wordt de dialoog tussen wetenschap, kunst en samenleving gestimuleerd.

InScience richt zich op een breed publiek: van jong tot oud, geïnteresseerden en professionals in wetenschap, cultuur en het bedrijfsleven. Jong publiek en jong talent krijgen extra aandacht middels een scholenprogramma en randactiviteiten gericht op studenten.

Samenwerking met InScience biedt de partners van het festival interessante voordelen. Natuurlijk is het een ‘ branding opportunity’ voor bedrijven die zich willen associëren met wetenschap, film en cultuur in brede zin. Een partnerschap met InScience betekent maatschappelijke en regionale betrokkenheid. Het festival biedt een inspirerende en originele (netwerk-)omgeving.

pakket op maat

InScience staat voor kwaliteit en exclusiviteit. InScience biedt een aantal sponsorpakketten die op aanvraag toegestuurd kunnen worden. De pakketten zijn wisselend van samenstelling en van inhoud. We ontwikkelen graag in samenspraak een op maat gemaakt pakket, waarin we uw wensen en voorkeuren afstemmen op de mogelijkheden die InScience biedt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@insciencefestival.nl.


 

 .

Een partnerschap met InScience biedt u de kans om:

  • een zeer diverse doelgroep gericht te bereiken;
  • op originele wijze op lokaal, regionaal en nationaal niveau meer zichtbaar te worden en uw klanten aan u te binden;
  • uw naamsbekendheid te vergroten door middel van aandacht voor voorstellingen en activiteiten in de lokale, regionale en landelijke dagbladen, radio, televisie en online;
  • maatschappelijke en regionale betrokkenheid te tonen.

Bovendien krijgt u:

  • unieke mogelijkheden voor het ontvangen van gasten en relaties;
  • een representatieve ontmoetingsplek: arthouse LUX aan het Mariënburgplein vormt het bruisende festivalhart, maar andere sfeervolle plekken dienen als festivallocatie;
  • een inspirerend platform voor u en uw werknemers.